Njoftim punësimi për Agjent Shitjesh në Sarandë për Deutschcolor, pjesë e Delta Group

Kompania Deutschcolor, pas nje partneritet disa vjecar me DELTA GROUP, ka ndertuar ne Shqiperi fabriken e saj nga me modernet ne Ballkan, me nje teknologji gjermane te avancuar per prodhimin e bojerave ekologjike e shume produkteve te tjera.
Deutschcolor eshte i hapur te mireprese cdo person energjik me vullnetin e mire ndaj kompanise, duke i dhene mundesi gjithesecilit te realizoje objektivat e tij personale ne aspektin professional.
Ne fokusin tone primar, jane komunikimi, klima harmonike dhe shpirti i skuadres ne ambjentin e punes.
Gjithashtu vleresimi sipas nje skeme motivimi ne reference te performances dhe vjetersise ne pune jane nje tjeter politike sociale e grupit tone.
Eshte kenaqesi per ne te mirepresim kandidate qe na vleresojne dhe deshirojne te jene pjese e Deutschcolor.
Per kete, ju ftojme te aplikoni per pozicionin: Agjent Shitjeje, Filiali Sarande.
Kriteret qe duhet te permbushin kandidatet :
Arsim i mesem/i larte.
Mosha e preferuar 23-35 vjec.
Eksperience te meparshme ne shitje.
Aftesi menaxhimi dhe organizimi.
Vendbanimi Sarande.
Leje drejtimi automjeti.
Si te aplikoni:Per te aplikuar per kete mundesi, ju lutem dergoni CV me foto dhe dokumentat tuaja plotesuese, duke percaktuar pozicionin per te cilin aplikoni, ne adresen elektronike : [email protected]
Numri i telefonit: 0682060749
Me miresjelje ju informojme se vetem kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen nga Departamenti i Burimeve Njerezore, Delta Group.
Tek ne CV-ja juaj eshte e sigurte dhe do te trajtohet ne konfidencialitet te plote.