Njoftim punësimi në Sarandë, Paga mujore 450 euro

Kerkohet kujdestare per nje te moshuar.
Pune shtepie dhe gatim
Pagesa 450€ ne muaj
Ofrohet strehim dhe ushqim.
Mosha 35-50 vjec
Kandidatet duhet te flasin anglisht dhe te jetojne ne shtepi me familjen.
0698958365 watsapp ose viber Sarandë