Ndryshime të tjera në Bashkinë e Delvinës, emërohet drejtori i Nd. Shërbimeve

Genti Lango diten e sotme eshte emeruar Drejtor i Sherbimeve Publike ne Bashkine Delvine.
Genti Lango eshte nje emer i perfolur ne Delvine si nje drejtues i afte dhe me pervoje, pas nje suksesi si Pergjegjes i Sigurimeve, me emerimin e Genti Lango ne kete drejtori duket qarte qe Kryetarja e Bashkise Delvine Majlinda Qilimi ka vendosur te mbledhi rreth vetes drejtuesit e institucioneve qe gezojne reputacion te qytetaret.
Ende nuk eshte zbardhur kujt do t’i besohet posti i Pergjegjesit te Sigurimeve, post i lene vakand pas emerimit te Genti Langos ne postin e drejtorit te Ndermarrjes se Sherbimeve ne Bashkine Delvine