Ndërpritet kalimi në Lundrën e Butrintit për shkak të remontit

NJOFTIM: Për shkak se tek Lundra në Butrint do të kryhet remont teresor i saj, duke nisur nga data 23 mars deri në datën 1 prill nuk do të jetë në sherbim për mjete e qytetarë.

Stafi i Lundrës, duke kërkuar mirëkuptimin e kalimtarëve nga Kanali i Vivarit, njofton se kalimet arltenative për udhëtarët janë akset Sarandë – Livadhja – Konispol dhe Sarandë – Pllakë – Xarrë