Lukova mirepret sezonin turistik me nje imazh te ri

20170424_101230 Fshati piktoresk i Bregdetit shqiptar Lukova, kete vere po pergatitet te mirepresi vizitoret me nje imazh te ri.
Nje investim prej me shume se 500 mije euro po i jep qendres dhe rrugicave te Lukoves nje pamje mbreselenese.