Linja e autobusëve Sarande – Athine dhe Athine – Sarande

Linja e autobusëve Sarande – Athin e dhe Athine – Sarande 
Linja e autobusëve Sarande – Athine , Sarande – Janine Athine, Athine – Sarande. Shoqëria e transportit të udhëtarëve Butrinti Travel  operon në linjën Sarande – Athine çdo ditë në itinerarin si më poshtë:
Nisja nga Saranda:                 Ora:                    Nisja nga Athina                    Ora:
Sarande – Janine – Athine              06:00             Athine – Sarande                 08:00 (me orën greke)
Sarande – Janine – Athine              18:00                  Athine – Sarande             20:00 (me orën greke)
Veç komoditetit në udhëtim dhe sigurisë e mbërritjes së shpejtë në destinacion (Athinë por edhe qytetet ku linja kalon),  shoqëria e transportit Butrinti Travel  iu shërbejnë udhëtarëve që vijnë me linjën Athine -Sarande edhe me linjën e furgonave, e cila i shpërndan udhëtarët në fshatra, deri në skajet më të largëta të rrethit Sarande. 

Telefona te agjensise ne Sarande
085226690, 0692791702 dhe 0696393602
Agjensia ne Athine gjendet Ag Konstandinou 56-60
Telefona te agjensise ne Athine
+30 2105310105 dhe +30 2105222242