KÇK/ PD Sarandë: Nën kryetarin e Delvinës e zuri gjumi

PD Sarande ka publikuar nje status ku shfaqet nen kryetari i Bashkise Delvine duke fjetur pergjate kohes se fjalimit te kryeministrit Rama.

Rama ka prezantuar sot nje ligj, te cilin e ka emertuar “Ligji anti KÇK”, por qe nuk dihet se cfare domethenie ka patur prezenca e perfaqesuesve te Bashkise Delvine, te cilet per te shkuar ne kete takim duhet te udhetonin rreth 7 orë dhe ajo qe eshte me kryesore, duhet te nderprisnin sherbimet ndaj qytetareve.