Kapen 2 shqiptarë me drogë në kufi me Greqinë

Kapen 2 shqiptarë me drogë në kufi me Greqinë. Dy shqiptarët u kapën pasi kaluan kufirin me  u kapKalojne kufirin me 790 gram marijuanë. Shqiptarët e moshës 25 dhe 50 vjec, u kapën nga policia greke në Sajadhë, duke ecur në kembë. Droga e futur në një pako do të shitej për 1500 euro. Shqiptarët kishin kaluar kufirin e gjelbër Sarandë-Igumenicë pranë Konispolit.