Ka humbur prej 1 muaji, kërkohet nga familjarët ky person

Personi që shikoni në foto ka humbur kontaktet me familjen prej 1 muaji.
Personi quhet Djonis Droboniku dhe përpara se të humbte kontaktet ka punuar në Finiq.
Kushdo që ka dijeni lutet të njoftojë familjarët në tel 0699391997