IKMT shkon për të prishur objektin, banorët godasin punonjësit dhe mjetet

IKMT ka mbërritur në Ksamil për të prishur një objekt që funksionon si lokal por që  ka ndeshur në rezistencën e ashpër të banorëve.

Ata kanë goditur mjetet të cilat kishin mbërritutr për të ekzekutuar urdhërin e prishjes së këtyre objekteve si dhe punonjësit e IKMT-së.

Mësohet se banorët janë përplasur me punonjësit e IKMT-së pas shembjes së objektit në fjalë nga ana e këtyre të fundit.

Mësohet se banorët kanë goditur me gurë mjetet e IKMT-së ku edhe janë thyer xhamat e tyre pornga kjo përplasje fatmirësisht nuk raportohet për persona të lënduar.