Hotel Blue Sky dhuron për stafin e Spitalit Sarandë 150 uniforma sterile

Hotel Blue Sky në Sarandë ka dhuruar ditën e sotme 150 uniforma sterile për stafin e spitalit të Sarandës.

Mjekët dhe personeli i spitalit janë të parët në frontin e luftës me këtë armik të panjohur dhe kjo dhuratë ka patur qëllimin e dhënies së mesazhit mbështetës në këtë luftë.