Gjendet ky dokument dhe syzet e këtij personi harruar në një dyqan

Kjo karte identiteti e shtetit grek ne emrin Laerta Toci dhe nje pale syze jane gjetur te harruara ne nje dyqan ne Sarande.
Pronaret e dyqanit nuk arriten ta gjenin as ne fb as ne instagram, prandaj vendosen ta dergojne ne Saranda Web
Lutet kishdo qe e njeh personin ta njoftoje per te kontaktuar ne tel 0699326575