Fshati Mursi, Sarandë

Mursia ndodhet 20 km nga qyteti i Sarandes, 7 km nga qyteti antik i Butrintit. Nga kufiri me Greqinë ndodhet 8 km nga pika e Qafë Botës. Fshati është ndërtuar  mbi një kodër të ulët e cila është e rrethuar me male, liqeni dhe fusha.