Denoncimi: Kjoskat e narkoqeveritarëve do legalizohen si vila

Një qytetar nga Ksamili ka denoncuar në Saranda Web vendosjen e 6 kjoskave, që sipas tij do të shërbejnë si objekte për leglizim të 6 vilave
Pershendetje Saranda Web
Gati per legalizim vilat e narkotrafikanteve dhe narkoqeveritareve ne Ksamil

VIDEO