Demokratët e Sarandës nisen përsëri për te Çadra

Një grup personash, anëtarë të Partisë Demokratike janë nisur përsëri drejt Tiranës.
Nisja është bërë mesditën e sotme dhe destinacioni i tyre final është Çadra në sheshin përpara kryeministrisë, vend të cilin demokratët e kanë pagëzuar me emrin “Çadra e Lirisë”.
Megjithëse informacionet nga Dega lokale e PD-së janë bllokuar për Saranda Web, kemi mësuar se numri i personave që u nisën drejt Çadrës ishte shumë më i vogël nga ai që kishin parashikuar organizatorët.
Demokratët e Sarandës e marrin turnin në Çadër sonte në orën 21.00.