Delvinë: Pema e dëmtuar nga era rrezik për banorët dhe kalimtarët

Nje peme e demtuar nga era po behet rrezik per jeten e banoreve dhe kalimtareve ne qytetin e Delvines.
Pema ndodhet prane nje burimi ku qytetaret e Delvines mbushin uje, pasi uji i ujesjellesit te Delvines nuk preferohet per t’u pire.
Pavaresisht se kjo peme ka disa dite ne kete gjendje, ende nuk eshte nderhyre nga strukturat pergjegjese as per vendosjen e ndonje ttabele sinjalizuese per rrezikun qe paraqet.