Butrinti dhe Delvina fitojnë ndaj kundërshtarëve pa pretendime

Ndryshe nga takimet e javës së kaluar, ku Butrinti humbu në transfertë ndaj Përmetit dhe Delvina në shtëpi ndaj Tomorit, sot ekipet e Butrintit dhe Delvinës kanë mundur lehtësisht kundërshtarët.

Butrinti ka fituar 6-2 ndaj Gramozit, ndërsa ekipi i Delvinës ka fituar në Çorovodë ndaj Skraparit me rezultatin 1-2.

TABELA E KLASIFIFIKIMIT