Braçe jep leksion pastrimi për kryebashkiakët: Ja si lahen rrugët!

Zëvendës kryeministri Erion Braçe ka reaguar në lidhje me masat e marra nga bashkitë për dizinfektimin e rrugëve të qyteteve.
Braçe përmes një postimi në rrjetet sociale ka kritikuar kryebashkiakët duke theksuar se nuk po ndjekin siç duhet rregullat për dizinfektimin e qyteteve.

Zv.kryeministri në reagimin e tij shkruan se pasi mësuar se si lahen duart nga Evropa tashmë do të na duhet të mësojmë se si lahen rrugët dhe sheshet e qytetave.