Bie në kontakt me energjinë elektrike, humb jetën

SARANDË-Një grua 75 vjecare ka rënë në kontakt me energjinë elektrike dhe për pasojë ka humbur jetën.
Viktima eshte Alie Nika, me origjine nga Memaliaj.

Ngjarja ka ndodhur në lagjen Lugu i Dardhës në Sarandë.
Paraprakisht mendohet se ka rënë në kontakt me korrentin në një pajisje elektro- shtëpiake.