4 raste të reja me koronavirus në Sarandë

Ka mbërritur rezultati i analizave të tamponëve të fundit të marrë në Sarandë.
Sipas burimeve të Saranda Web 4 persona të tjerë kanë rezultuar pozitivë ndaj Covid-19

Mësohet se personat që kanë rezultuar pozitivë janë prindërit dhe 2 shokë të njërit prej të infektuarve të fundit.