Zjarri përfshin një shtëpi pranë shkollës 9-vjeçare

Nje zjarr ka ”pushtuar” nje banese ne lagjen ”Palorto” te qytetit te Gjirokastres.
Zjarri ka flakuar nje shtepi afer shkolles 9 vjecare ”Urani Rumbo”.

Nuk ka njoftime per te lenduar. Forcat e zjarrfikesve dhe te policise gjenden ne vendgjarje.
Ende nuk dihen shkaqet e renies se zjarrit.
Po punohet per gjetjen e arsyes se zjarrit ne fjale. JuguLajm