Zhduken 26.215 pemët e mbjella në Kurorën e Gjelbër të Sarandës

22/10/2017:34

Shperndaje:


Në vitin 2014 Bashkia Sarandë me një fond të qeverisë prej 166 milionë lekë të vjetra tha se mbolli në një sipërfaqe prej 50 hektarë 22.000 pisha mesdhetare dhe 4215 selvi.
Këto punime i inspektoi edhe kryeministri Rama i shoqëruar edhe nga deputetë të zonës.
Sot pas 6 vitesh, jo vetëm nuk mund të gjesh asnjë nga 26 mijë pemët e mbjella, por vazhdon prerja e pishave të mbjella gjatë kohës së komunizmit.
Ajo që quhet “Kurora e Gjelbër” e Sarandës është zhndërruar në një vendgrumbullim mbetjesh inerte.

VIDEO

https://youtu.be/47UayszmJIc


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.