Zgjohet PD Sarandë, ja çfarë halli po qan

Pas nje heshtjeje te gjate, duket se PD Sarande eshte zgjuar nga gjumi i gjate.
Ne faqen e PD Sarande jane rikthyer publikimet dhe kjo eshte pritur me entuziazem te papare nga fansat e kesaj partie.
PD Sarande duket shume e shqetesuar per faktin se kryetarja e bashkise nuk po arrine te behet me automjet dhe kete shqetesim e ka ndare me anetaret a thua se ky eshte edhe shqetesimi kryesor i militanteve te kesaj partie.