Vjedhje enigmatike në Konispol

Një vjedhje enigmatike ndodhur në një banesë në Konispol.
Sipas informacioneve, mësohet se nga banesa janë vjedhur disa bizhuteri, një aparat fotografik dhe një sasi të hollash.
Vjedhja është konstatuar nga familjarët, të cilët njoftuan edhe policinë.
Mësohet se banesa nuk kishte shenja të një vjedhjeje me thyerje, cka e bën këtë vjedhje shumë të vështirë për tu zbardhur nga policia, e cila njofton se po punon për identifikimin dhe kapjen e autorit.