Home Dokumentar VIDEO – Vizita e Enver Hoxhes ne Delvine, Sarande dhe Himare, 1961

VIDEO – Vizita e Enver Hoxhes ne Delvine, Sarande dhe Himare, 1961

SHARE

Vizita e Enver Hoxhes ne Delvine, Sarande dhe Himare, 1961
VIDEO e propagandes se kohes per kete vizite

Loading...

 

loading...
loading...