Dy pushues nga italia kane kaluar nje peripeci te vertete gjate qendrimit te tyre ne Shqiperi. Ata kanë dalë për të shijuar natyrën e bukur por kane humbur neper male. Ne kerkim te tyre kane shkuar personeli i Hotel Villa Qendër Ksamil, aty ku ata ishin akomoduar dhe kanë mundur ti gjejnë pas 48 orësh në malet e Kurveleshit.

 

Loading...