VIDEO – Fillon prishja e 20 ndërtimeve pa leje në Ksamil, u ndërtuan gjatë fushatës

.
Policia Bashkiake e Sarandës, me mbështetjen e forcave të Policisë së Rendit, ka filluar ditën e sotme prishjen e disa ndërtimeve, të cilat sipas policisë, janë pa leje dhe mendohet se janë ndërtuar gjatë periudhës së fushatës elektorale.
Burime të Saranda Web informojnë se janë rreth 20 objekte të tilla të cilat janë për t’u prishur gjatë këtij aksioni.

VIDEO