Vazhdojnë kërkimet në Liqenin e Butrintit

kerkimet butrint Policia e Sarandës në bashkëpunim me grupin e polumbareve dhe Policisë Kufitare Sarandë, të mbështetur edhe nga familjarë dhe miq të familjes, vijojnë kërkimet në liqenin e Butrintit për gjetjen e trupit të shtetasit të mbytur Edmond Shahini 48 vjeç, nga Ksamili.
Gjetja e trupit të pajetë, ende nuk është bërë i mundur për shkak të ujit të turbullt që ka liqeni nga reshjet e shiut.
Policia e Sarandës kërkon mirëkuptimin e familjarëve të viktimës,  duke i garantuar se kërkimet do të vazhdojnë në mënyrë të pandërprerë deri në gjetjen dhe nxjerrjen e tyre nga uji.

.