Vangjel Dule dështon në Finiq, PD vetëm 17%, MEGA 25%

Vangjel Dule dështon në Finiq, PD vetëm 17%, MEGA 25%.
Kur mbetet vetëm 1 kuti për tu numëruar nga 54 të tilla në Bashkinë Finiq, rezultati tregon se Vangjel Dule ka dështuar të bindi minoritarët për të votuar për Partinë Demokratike.
Partia Demokratike merr në Qarkun e Vlorës vetëm 3 nga 12 deputetë dhe Dule ka fatin të jetë deputet falë votave në zona të tjera dhe kryesisht në Konispol, ku Partia Demokratike ka rezultatin më të mirë në rang qarku me 28%