Urdhër mbrojtjeje për babain, u dhunua fizikisht nga i biri

Komisariati i Policisë Sarandë njofton se u plotësua kërkesë-padia për lëshimin e Urdhrit të Mbrojtjes së menjëhershme për një shtetas vjeç 64, banues në Sarandë.
Kjo pasi sipas policisë djali i tij vjeç 29, ka ushtruar dhunë psikologjike dhe fizike ndaj tij.
Materialet i kaluan Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Sarandë.
Ligji Nr. 9669, datë 18.12.2006. ”Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”.