Ujësjellësi në Sarandë me 77% humbje. Specialisti dixhital: Uji përfundon në pishina

08/11/1714:32

Shperndaje:


Kryeministri Edi Rama shpalli pak ditë më parë nisjen e aksionit kombëtar për humbjet në rrjetin e ujësjellësve në të gjithë vendin, ndërsa la kohë 90 ditë për vetërregullim.
Aksioni nga qeveria nisi, pasi humbjet në rrjet janë shumë të mëdha. Niveli i humbjeve në rrjetet e ujësjellësit në Sarandë arrin në nivelin e 77.2%.
Megjithëse në Sarandë ka përfunduar një investim disa milionësh euro për vendosjen e tubacioneve të reja, nivili i humbjeve është shumë i lartë.
Por ku përfundon uji i ujësjellësit, pasi në cezmat e qytetarëve dhe biznesit përfundon vetëm 22% e ujit ?
Sipas një punonjësi të ujësjellsit, i cili dëshiron të mbetet anonim, uji i ujësjellësit përfundon në pishinat e hoteleve, shumica e të cilëve kanë lidhje paralele për mbushjen e pishinave me ujë nga rrjeti i ujësjellësit.

 


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.