TRAGETI KORFUZ – SARANDE – KORFUZ

21/08/2121:31

Shperndaje:

Trageti Korfuz – Sarande, Orari 2023

Trageti Korfuz – Sarande – Korfuz, orari i trageteve nga Saranda ne Korfuz dhe nga Korfuzi në Sarande.

Orari i nisjes nga Saranda në Korfuz dhe nga Korfuzi në Sarandë

   www.finikas-lines.com

Për cdo informacion kontaktet e kompanisë Finikas Lines janë 067 2022 004 dhe [email protected]

Trageti Sarande – Korfuz – Sarande, Saranda – Corfu – Saranda Ferry

Trageti Korfuz – Sarande – Korfuz Janar – Prill


SEASON: 01 JANUARY – 04 APRIL

MONDAYTUESDAYWEDNESDAYTHURSDAYFRIDAYSATURDAYSUNDAY
KOMPANIAKORFUZSARANDEKORFUZSARANDEKORFUZSARANDEKORFUZSARCFUSARCFUSARCFUSAR
MRM09:0010:3009:0010:3009:0010:3009:0010:3009:0010:3009:0010:3009:0010:30

Trageti Korfuz – Sarande – Korfuz PRILL – MAJ

SEASON: 05 APRIL – 15 MAY

MONDAYTUESDAYWEDNESDAYTHURSDAYFRIDAYSATURDAYSUNDAY
KOMPANIAKORFUZSARKORFUZSARKORFUZSARCFUSARCFUSARCFUSARCFUSAR
MRM08:4511:3016:3009:4013:0016:3008:4511:3016:3009:4013:0016:3008:4511:3016:3009:4013:0016:3008:4511:3016:3009:4013:0016:3008:4511:3016:3009:4013:0016:3008:4511:3016:3009:4013:0016:3008:4511:3016:3009:4013:0016:30

Orari i tragetit Korfuz – Sarande – Korfuz Maj – Qershor


SEASON: 16 MAY – 15 JUNE

MONDAYTUESDAYWEDNESDAYTHURSDAYFRIDAYSATURDAYSUNDAY
KOMPANIAKORFUZSARANDEKORFUZSARCFUSARCFUSARCFUSARCFUSARCFUSAR
MRM09:0012:0016:0018:3023:1508:3010:3013:0015:4520:0009:0012;0016:0018:3008:3010:3013:0016:0009:0012;0016:0018:3008:3010:3013:0016:0009:0012:0016:0018:3023:1508:3010:3013:0015:4520:0009:0012;0016:0018:3008:3010:3013:0016:0009:0012:0016:0018:3023:1508:3010:3013:0015:4520:0009:0012:0016:0018:3023:1508:3010:3013:0015:4520:00

SEASON: 16 JUNE – 30 JUNE

MONDAYTUESDAYWEDNESDAYTHURSDAYFRIDAYSATURDAYSUNDAY
KOMPANIAKORFUZSARANDEKORFUZSARCFUSARCFUSARCFUSARCFUSARCFUSAR
MRM08:4511:3013:3016:3019:0023:0006:0008:3010:3013:0015:4520:0009:0011:3013:3016:3019:0006:0008:3010:3013:0015:4509:0011:3013:3016:3019:0006:0008:3010:3013:0015:4509:0011:3013:3016:3019:0023:0006:0008:3010:3013:0015:4520:0009:0011:3013:3016:3019:0006:0008:3010:3013:0015:4509:0011:3013:3016:3019:0023:0006:0008:3010:3013:0015:4520:0009:0011:3013:3016:3019:0023:0006:0008:3010:3013:0015:4520:00

SEASON: 01 JULY – 20 JULY

MONDAYTUESDAYWEDNESDAYTHURSDAYFRIDAYSATURDAYSUNDAY
KOMPANIAKORFUZSARANDEKORFUZSARCFUSARCFUSARCFUSARCFUSARCFUSAR
MRM08:00,09;00,11:30,13:15,16:30,19:00,23:0006:0008:3010:3013:0015:4518:3020:0008:0009;0011:3013:1515:3019:0006:0008:3010:3013:0015:4518:3008:0009;0011:3013:1515:3019:0006:0008:3010:3013:0015:4518:3008:0009;0011:3013:1516:3019:0023:0006:0008:3010:3013:0015:4518:3020:0008:0009;0011:3013:1515:3019:0006:0008:3010:3013:0015:4518:3008:0009;0011:3013:1516:3019:0023:0006:0008:3010:3013:0015:4518:3020:0008:0009;0011:3013:1516:3019:0023:0006:0008:3010:3013:0015:4518:3020:00


SEASON: 21 JULY – 30 SEPTEMBER

MONDAYTUESDAYWEDNESDAYTHURSDAYFRIDAYSATURDAYSUNDAY
KOMPANIAKORFUZSARCFUSARCFUSARCFUSARCFUSARCFUSARCFUSAR
MRM08:0009:0011:0012:3013:3016:0018:1519:0023:0006;0008:3009:4510:3012:3013:3015:4518:3020:0008:0009:0011:0012:3013:3016:0018:1519:0023:0006;0008:3009:4510:3012:3013:3015:4518:3020:0008:0009:0011:0012:3013:3016:0018:1519:0023:0006;0008:3009:4510:3012:3013:3015:4518:3020:0008:0009:0011:0012:3013:3016:0018:1519:0023:0006;0008:3009:4510:3012:3013:3015:4518:3020:0008:0009:0011:0012:3013:3016:0018:1519:0023:0006;0008:3009:4510:3012:3013:3015:4518:3020:0008:0009:0011:0012:3013:3016:0018:1519:0023:0006;0008:3009:4510:3012:3013:3015:4518:3020:0008:0009:0011:0012:3013:3016:0018:1519:0023:0006;0008:3009:4510:3012:3013:3015:4518:3020:00

Orari i tragetit Korfuz – Sarande – Korfuz Tetor – Dhjetor

SEASON: 01 OCTOBER – 20 OCTOBER

MONDAYTUESDAYWEDNESDAYTHURSDAYFRIDAYSATURDAYSUNDAY
KOMPANIAKORFUZSARANDEKORFUZSARANDEKORFUZSARCFUSARCFUSARCFUSARCFUSAR
MRM09:0012;0018:3008:4510:3016:0009:0012;0018:3008:4510:3016:0009:0012;0018:3008:4510:3016:0009:0012;0018:3008:4510:3016:0009:0012;0018:3008:4510:3016:0009:0012;0018:3008:4510:3016:0009:0012;0018:3008:4510:3016:00


SEASON: 21 OCTOBER – 10 NOVEMBER

MONDAYTUESDAYWEDNESDAYTHURSDAYFRIDAYSATURDAYSUNDAY
KOMPANIAKORFUZSARANDEKORFUZSARANDEKORFUZSARKORFUZSARCFUSARCFUSARCFUSAR
MRM09:0019:0010:3016:0009:0019:0010:3016:0009:0019:0010:3016:0009:0019:0010:3016:0009:0019:0010:3016:0009:0019:0010:3016:0009:0019:0010:3016:00

SEASON: 11 NOVEMBER – 31 DECEMBER

MONDAYTUESDAYWEDNESDAYTHURSDAYFRIDAYSATURDAYSUNDAY
KOMPANIACFUSARANDECFUSARANDECFUSARCFUSARCFUSARCFUSARCFUSAR
MRM09:0010:3009:0010:3009:0010:3009:0010:3009:0010:3009:0010:3009:0010:30


For info and reservation visit 
www.finikas-lines.com

Website Saranda Web

Facebook Saranda Web

Instagram saranda.web

Youtube sarandaweb

Twitter Saranda Web

Tiktok saranda.web

Pinterest sarandaweb

in sarandaweb


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.