Tërhiqet padia ndaj kryetarit të PD Sarandë

hariz mema 3Pas denoncimit që bëri ndaj kryetarit Mema, anetari i PD Julian Sinomati ka tërhequr padinë. Ai ka shkuar në prokurorinë e rrethit Sarandë duke kërkuar të tërheqi padinë e bërë vetëm disa orë më parë. Burime të Saranda Web bëjnë të ditur se midis palëve ka patur një komunikim dhe dakordësi për ta mbyllur këtë çështje dhe duke e kondideruar një keqkuptim të çastit. Ende nuk dihet nëse anëtari i PD-së ka kërkuar të tërheqi edhe kërkesën e bërë për largim nga radhët e PD dhe funksionet në Forumin Rinor të PD-së

.