Tenderi 70 milionë për “rivilitalizimin e rrugës”, garuesi i vetëm me 99% të fondit limit

22/12/2016:54

Shperndaje:

Bashkia Sarandë ka  përmbyllur një tjetër tender me fitues  99% të vlerës së fondit limit.
Bëhet fjalë për tenderin e quajtur “Rivitalizimi i infrastrukturës rrugore në Lagjen Nr.1 me Nr. Reference REF-78762-11-16-2020, fondi limit i tenderit për të cilën ka qenë 70 milionë lekë të vjetra me tvsh.
Në këtë tender kanë marrë pjesë 2 kompani, por çuditërisht njëra prej tyre me ofertë 99% të fondit limit dhe tjetra pa ofertë.
– ARTI shpk me ofertë 69.232.800 lekë
– JODY KOMPANY me ofertë 0 lekë


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.