Tenderi 3 miliardë lekë/ Katër kompani hyjnë me oferta 100%

26/01/2119:58

Shperndaje:


.
Bashkia Finiq ka njoftuar përmbylljen e tenderit “Rikonstruksion dhe zgjerim i linjes ekzistuese te ujesjellesit Krongj – Finiq, linja te reja te jashtme te fshatrave Vrion, Karahaxh, Clirim, Bregas, si dhe linjae brendshme e fshatit Clirim, Bashkia Finiq”.
Fondi limit për këtë tender ka qenë 3,010,872,660 lekë të vjetra.
Në këtë tender kanë marrë pjesë 4 kompani me oferta:

1. ED KONSTRUKSION me ofertë 3,009,966,145
2. GJOKA KONSTRUKSION me ofertë 3,008,924,730 lekë
3. “OUEN” sh.p.k me ofertë 3,009,481,549 lekë
4. “SHANSI INVEST” me ofertë 3,001,694,565 lekë


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.