Tender Urgjent me më shumë se 1 milion euro për pajisje respitarore

18/03/2014:38

Shperndaje:


Ministria e Shendetsise ka hapur  nje tender me prokurim te drejtperdrejte per blerjen e aparateve respiratore ndersa ka vene ne dispozicion per kompanite ofruese 129 mln leke. Afati i tenderit nuk zgjat me shume se 24 ore.

 

Kjo kerkese urgjene per kete aparature qe perdoret per pacintet qe kane prombleme me frymemarrjen vjen ne nje kohe kur numri i pacienteve te shtruar me covid 19 por rritet duke  shkuar ne 30.
Ne dokumentin e publikuar, Ministria e Shendetesise ka kerkuar aparate respiratore me dy modalitete, per adulte dhe te mitur per Covid- 19.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.