Socialistët ndezin motorët e fushatës në Konispol. Derë më derë për 8 mandate!

Partia Socialiste ka ndezur motorët e fushatës elektorale në Konispol, ku është mbajtur sot Asamblea e PS Konispol.
Në këtë takim ka marrë pjesë deputeti Aloket Hyseni, i cili e ka cilësuar organizimin e strukturave socialiste në Konispol si perfekt dhe me punë derë më derë.

SSipas deputetit Alket Hyseni, pikërisht ky organizim do të garantojë fitoren e thellë në zgjedhjet e 25 Prillit 2021.
Deputeti Alket Hyseni ka shpalosur edhe synimin e socialistëve: 8 mandate në Qarkun Vlorë, 74 në gjithë Shqipërinë dhe mandat i tretë për PS🌹 dhe Edi Rama.