SKANDAL: Deti vazhdon te kafshohet dhe mbushet me inerte

SKANDAL
Në kulmin e sezonit turistik deti vazhdon te kafshohet dhe mbushet me inerte
Gjithçka në një zonë të mbrojtur dhe e cila konsiderohet Zonë e Sigurisë se Lartë në Limion