Shtetasit italianë në Saranda Web: Fqinji ndërton pa leje, institucionet heshtin

27/10/2017:56

Shperndaje:


Pershendetje Saranda Web
Ne jemi një çift italian që kemi investuar në Ksamil në një B&B me pamje nga deti, për fat të keq fqinji po ndërton një shtëpi të paligjshme në murin e kufirit dhe prish pjesën tjetër të murit të kufirit, ai dëshiron të uzurpojë parkingun në përdorim të hotelit për më shumë se 20 vjet dhe një pjesë të ullishtes.
Ai gjithashtu krijoi një shtëpi kjoskë tjetër të ngjashme me ato që pamë në publikimin tuaj që policia shkatërroi kohët e fundit.
Ankesat drejtuar bashkisë dhe policisë nuk i dëgjoi askush. Ne gjithashtu kemi bërë një kallëzim penal, por për momentin nuk kemi asnjë përgjigje. Ne shkuam në ambasadën italiane në Tiranë …. do të shohim kush do të fitojë, korrupsioni apo drejtësia…
Siç kemi parë nga publikimet tuaja, ne nuk jemi të vetmit që shtypemi dhe kërcënohemi nga njerëz të tillë.
Ne do të dëshironim të mbanim atë pak gjelbërim që ka mbetur në Ksamil dhe t’i bashkohemi popullit të mirë shqiptar që është po aq i dobët sa jemi dhe ne kundër këtij korrupsioni të pamëshirshëm që do ta çojë vendin drejt shkatërrimit të plotë nëse nuk vazhdon kështu.
Na vjen keq për shpërthimin dhe nëse mund të na ndihmoni, mezi presim të dëgjohemi nga ju.
Faleminderit dhe pune te mbarë!
Gina dhe Luciano, Gjiri i Kaltër Ksamil

Salve Saranda Web, siamo una coppia di italiani che hanno investito a Ksamil in un b&b affacciato sul mare, purtroppo il vicino costruendo sul muro di confine una casa abusiva e abbattendo l’altra parte di muro di confine, vuole usurparci il parcheggio e parte dell’uliveto in utilizzo all’hotel da più di 20 anni. Ha anche appena costruito un’altra casa abusiva simile a quelle abbattute recentemente che abbiamo visto nel vostro servizio. Le denunce al Comune a alla Polizia non lo arrestano. Abbiamo fatto anche una denuncia penale, ma per ora non abbiamo ancora nessuna risposta. Siamo stati all’ambasciata italiana a Tirana….vedremo chi avrà la meglio, se la corruzione o le vie della giustizia… come abbiamo visto dai vostri servizi, non siamo gli unici ad essere oppressi e minacciati da questi” Malok” . Vorremmo mantenere quel poco di verde rimasto a Ksamil e unirci alle brave persone Albanesi che sono anch’esse impotenti come noi contro questa corruzione inarrestabile che porterà il paese alla distruzione totale, se non verrà arrestata prima. Scusate lo sfogo e se potete aiutarci attendiamo vostre notizie. Grazie e buon lavoro
Gina e Luciano
Blue Bay Ksamil


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.