Shkolla dhe kujtesa – I ftuar ish-drejtori i gjimnazit “Hasan Tahsini”

Nga emisioni “30 minuta minuta fokus” i televizionit APT News. Shkolla dhe kujtesa – I ftuar ish-drejtori i gjimnazit “Hasan Tahsini” Xhorxhi Vasili

 

Like & Share
Loading...
loading...
loading...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.