Shitet 1000 m2 truall në Vrion (rruga Sarandë-Gjirokastër)

Shitet 1000 m2 tokë truall për ndërtim në Vrion.
Trualli është në dimesionet 40m x 25 m, nga të dy krahët me lidhje me rrugën nacionale.
Vendi është i përshtatshëm për biznes dhe shtëpi banimi.
Me hipotekë dhe gjithë dokumentacionin e nevojshëm.
Cmimi 4.5 milion leke
Tel 069 525 3071