Shembet ura e Metoqit, lidhte fshatin me zonën bujqësore dhe blegtorale – VIDEO

23/01/2211:25

Shperndaje:

Shembet ura e Metoqit, Bashkia Sarande. Ura lidh zonën bujqësore të Metoqit me fshatin. Në këtë zonë janë ndërtuar vitet e fundit edhe 10 banesa dhe disa komplekse blegtoriale.


Ende nuk dihet arsyeja e shembjes por paraprakisht mendohet se mund të jenë shembur nga kalimi i ndonjë kamioni me ngarkesë mbi tonazhin e lejuar prej 10 Ton ose nga erozioni i ujit të lumit Bistricë në njërën prej këmbëve të urës.

VIDEO


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.