Sarande, policia rrethon lagjen Koder në kerkim te disa pesonave. Deshmitaret flasin per te shtena arme

policia-e-sarandes (1)Sarande, policia rrethon lagjen Koder në kerkim te disa pesonave. Nje automjet i dyshimte nuk i bindet policise ne lagjen nr. 4 te Sarandes. Disa persona kane braktisur me pas mjetin dhe jane larguar. Nuk dihen detaje te tjera, forca te shumta policore kane bllokuar hyrje daljet ne qytet, perqendrim i madh ne lagjen 4. Deshmitaret flasin per Saranda Web per te shtena armesh, por pa e specifikuar se nga kush.

 

.