Sapo ndodhi: Aksident në Qafën e Muzinës

 

Nje aksident ka ndodhur vetem perpara pak castesh ne Qafen e Muzines.
Sipas raportimit te nje qytetari, ne aksident jane perfshire nje furgon mallrash dhe nje kamion.
Nga aksidenti i cili mendohet se ka ardhur per shkak te lageshtires, fatmiresisht nuk ka patur te lenduar por vetem deme materiale ne te 2 mjetet.