Rruga “Onhezmi” nën mbretërimin e plehrave

08/03/1616:21

Shperndaje:


Rruga “Onhezmi” nën mbretërimin e plehrave. Sic duket edhe pamjet, rruga Onhezmi eshte nen mbreterimin e plehrave. Kjo situate eshte renduar edhe si pasoje e kryerjes se punimeve per rrjetin e kanalizimeve te ujesjellesit. Prej disa ditesh ne kete segment rrugor kane filluar punimet dhe per pasoje eshte ndreprere totalisht kalimi i automjeteve.
12799211_1204737919553730_4035727124157062740_n12794491_1204737952887060_3902596632190266139_n 12814726_1204738199553702_3037246501250229606_n

Por kjo nuk mund te justifikoje keto pamje, ku kazanet e plehrave jane mbushur prej ditesh dhe plehrat kane filluar te perhapet ne trotuaret e rrugeve. Banoret thone se kjo ka ardhur si pasoje e mos rakordimit te puneve midis firmes se pastrimit dhe firmes qe nderton rrjetin e tubacioneve te ujesjellit


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.