Rregullat e reja për xhamat e errët në automjete

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor ka sqaruar sot të gjithë drejtuesit e mjeteve se kur ata mund të errësojnë xhamat dhe kur jo.

Në një njoftim në Facebook, DPSHTRR sqaron se xhamat e pasëm mund të errësohen deri në masën 75% me material xhami ose qes, vetëm nga prodhuesi apo nga një servis i licensuar.

Më tej shtohet se duhet që errësimit të jetë një i certifikuar, ndërsa zotëruesi i mjetit duhet të jetë i pajisur me faturën përkatëse.