Regjistrohen dy rastet e para të koronavirusit në Janinë

Dy rastet e para pozitive të koronavirusit në Janinë u konfirmuan sonte vonë. Mostrat e “dyshuara” ishin dërguar së bashku me të tjerët për analiza dhe rezultatet u bënë të njohura menjëherë pas tetë në mbrëmje. Ata janë dy shtetas, një burrë dhe një grua e re.

Sqarohet se të dy janë në gjendje të mirë shëndetësore.
Sipas informacionit të konfirmuar, mjekët tashmë kanë filluar të gjurmojnë kontaktet e tyre.