Qytetarët ankohen se paguajnë ujin afrofe, ndërkohë që matësat vazhdojnë të regjistrojnë

10/04/1716:56

Shperndaje:


Qytetarët ankohen se paguajnë ujin afrofe, ndërkohë që matësat vazhdojnë të regjistrojnë.
Një qytetar që banon në Lagjen nr. 4 të Sarandës nëpërmjet Saranda Web shpreh ankesën se ndërkohë që në  linjat e tyre të ujësjellësit janë instaluar matësat, ujin vazhdojnë ta paguajnë afrofe.
Shqetësimi bëhet shumë serioz, pasi qytetari ndërkohë që vazhdon të paguaj afrofe, matësi i ujit vazhdon regjistrimin dhe do të jetë i detyruar ta paguaj ujin për herë të dytë.

Megjithëse qytetari shprehet se shqetësimin e ka paraqitur prej kohësh, asgjë nuk është marrë në konsideratë deri tani.

 


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.