Qendra e Delvinës pas punimeve që kryhen. Punimet që po kryhen në Delvinë priten të përfundojnë së shpejti dhe kjo do të jetë pamja e re e qendrës së Delvinës.delvina 1 delvina 2 delvina 3 delvina 4 delvina 5 delvina

loading...
loading...

 

Postoni komentin tuaj për shkrimin
Loading...