Punime për zgjerimin dhe asfaltimin e segmentit rrugor Vrinë – Xarrë

18/11/2116:25

Shperndaje:

Kanë filluar punimet për zgjerimin dhe asfaltimin e segmetit rrugor Vrinë – Xarrë, në Bashkinë Konispol.

Ky aks rrugor ka qenë i vështirë për kalimin e automjeteve si pasojë e dëmtimeve të shumta të shtresës së asfaltit dhe gropave të hapura përgjatë rrugës.

Asfaltimi i segmentit rrugor do të shërbejë për banorët e zonës duke lehtësuar qarkullimin e mjeteve dhe duke ulur edhe kohën e udhëtimit, por do të mundësojë aksesimin e zonës edhe për turistët nëpërmjet kanalit të Vivarit në Butrint.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.